Bilreparasjon er en vanskelig mutter å knekke. Kom på rett spor fra starten og les denne artikkelen for noen nyttige tips. Du kan bli sjokkert over det du finner ut.

Still alltid mange spørsmål i butikken der du skal reparere bilen din. Sentrer spørsmålene dine rundt de nåværende problemene og forholdsreglene du kan ta for å forhindre at disse problemene gjentar seg. Å forhindre bilproblemer er en verdifull ferdighet for å spare penger i løpet av året.

Sørg for at oljen i bilen din skiftes omtrent hver 3.000 mil. Hvis du venter lenger på et oljeskift, kan det føre til at smuss og rusk forurenser oljen din og kan skade motoren. Hvis du bruker syntetisk olje i bilen din, trenger du bare å bytte filter hvert annet oljeskift.

Det er en god idé å bruke henvisninger for å finne en grei mekaniker. Kan du få en anbefaling fra en venn eller noen du jobber med? Dette lar deg finne ut hva slags pris du har å gjøre med, og om du vil være fornøyd med arbeidet som er utført. Unngå mekanikerne som overbelastet vennene dine eller ikke var ærlige med dem.

Ta handling hvis du tror at en garasje eller forhandler har lurt deg. Gi beskjed til en av lederen og gi dem en sjanse til å utstede en refusjon. Hvis du fortsatt ikke er fornøyd, kan du kontakte ditt lokale Better Business Bureau for å sende inn en klage. Byen eller statens forbrukerkontor er også en god ressurs.

Hvis bilens elektriske system oppfører seg merkelig, kan du prøve å rengjøre jordkablene. Bilprodusenter bruker metallkroppen til et kjøretøy for å fungere som en «bakke» for det elektriske systemet. Over tid kan området der denne kabelen kobles til rammen korrodere, og forårsake en elektrisk strøm som kan ødelegge systemet ditt. Denne kabelen er vanligvis koblet til brannmuren eller skjermen, så bare koble den fra og bruk en stålbørste eller sandpapir for å rengjøre kontaktene.

Du kan enkelt fikse riper selv. Du må fylle skrapen med en grunning som tilsvarer fargene på bilen din. Påfør litt maling når grunningen er tørr og sand hele området. Start med et fint sandpapir og øk kornet gradvis før du vokser.

Det er raskt og enkelt å bytte bilbatteri. Det innebærer vanligvis å løsne et klips på toppen av batteriet og bruke en skiftenøkkel til å løsne og fjerne kontaktene. (Naturligvis bør du gjøre dette med motoren av!) Børst kontaktene med en stålbørste. Løft ut det gamle batteriet og sett det nye batteriet på plass. Fest kontaktene godt og fest låsen igjen. Du burde være god å gå!

Husk dette rådet neste gang bilen har problemer. Ikke la en uvitenhet om emnet gjøre opplevelsen til en elendig. Å lede dine egne bilreparasjoner og kjenne alternativene dine kan hjelpe deg med å gjøre de beste tilbudene du kan vinne senere.